PT

Personlig Träning


Har du tappat greppet om din träning? Kört fast? Vill du ha hjälp med att bli bättre i din sport? Får du ingen kontakt med dina muskler? Vill du förbättra din kondition? Vill du komma tillbaka efter skada? Tänkte du börja träna för första gången och känner dig osäker vad du skall träna?


Jag är utbildad på Gymnastik och Idrottshögskolan i Stockholm mellan 1996-2000 på Tränare- och Idrottslärarelinjen. Har jobbat som idrottslärare i 18 år och har stor använder av min pedagogik för att hjälpa dig att förstå och utföra övningar rätt. Passar inte övningen dig så hittar vi nya för samma muskelgrupp och fokus.


Oavsett om du är elit eller motionär så är det lika viktigt att du tränar rätt för bästa resultat av den tiden du lägger ner på din träning. Annars är det faktiskt bortkastad tid som du skulle kunna lägga på annat. Investera i dig själv och boka gärna en tid för genomgång av det du tränar idag för att få återkoppling om du faktiskt gör rätt.


För dig som vill träna själv för det mesta så har jag ett bra upplägg där vi ses var tredje vecka för tre pass som du sedan repeterar i tre veckor och sedan ses vi igen för tre nya pass som du sedan kör själv i tre veckor.


För dig som behöver den där sparken där bak och vet att det kommer inte bli av om du kör själv så finns jag där vid din sida varje pass.


Jag har arbetstider på Formtoppen i Höllviken måndag till torsdag 9 - 17 samt fredagar 9 - 14