Massage

Massage


Om du har trötta muskler, spända muskler, skadade muskler, ömmande muskler eller bara välbefinnande och avslappning så hjälper massage. Jag har jobbat med massage sedan min utbildning 1993 på Axelssons gymnastiska institut. Lång erfarenhet och stort intresse för människokroppen gör att jag har mycket goda resultat och nöjda kunder.


I dagens samhälle lever många under extrem stress och oro. Detta resulterar ofta i spänningar i nacke och skuldror. Även bröstmuskler och halsmuskler blir ofta påverkade samt käkmuskler. Resultatet blir då huvudvärk och yrsel. Massagen hjälper då att få musklerna till att slappna av.


Antal behandlingar är alltid svårt att säga för att få bukt på ett problem. Det är du och din kropp som avgör samt hur länge man haft problemet.


Jag jobbar med djupgående tuff massage men även avslappnande skön massage för en mer avslappnande känsla för hela kroppen och själen.


Jag bokar alltid en timme men du betalar bara för den tiden som behandlingen tar. Avslappnande helkroppsbehandling tar minns 1,5 timme.